Meer dan 10 jaar dé sportschool van Appelscha!

Sportief en dynamisch fitnesscentrum in Ooststellingwerf. Dé sportschool voor fitness, groepslessen, ontspanning en personal training.

Wij verzorgen trainingen op maat voor iedereen en zijn gevestigd in hartje Appelscha.

Fitness in Appelscha

Bij Flapper Fitness staat persoonlijke begeleiding centraal. Samen met onze instructeurs ga jij werken aan jouw doelen.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een prettige en gezellige manier kan trainen in onze sportschool. Geen oordelen of vreemde blikken, maar gezellig samen sporten, ontspannen, plezier hebben en jezelf zijn. Onze instructeurs staan altijd enthousiast voor jou klaar om te helpen.
Met het enthousiasme en de motivatie van onze instructeurs wordt sporten bij Flapper Fitness leuk, effectief en het bezorgt je energie!

Na een intakegesprek wordt gekeken naar jouw persoonlijke wensen en doelstelling. Aan de hand hiervan stelt één van onze deskundige instructeurs een trainingsschema voor jou op.
Het volgen van groepslessen en/of individueel trainen behoren tot de mogelijkheden bij Flapper Fitness, daarnaast bieden wij ook Personal Training aan.


Begeleiding

Bij Flapper Fitness is persoonlijke begeleiding het sleutelwoord. Er is altijd een instructeur op de vloer aanwezig waar je je vragen aan kunt stellen. Daarnaast kijken de instructeurs of oefeningen op de juiste manier worden uitgevoerd. 
Regelmatig is er een fysiotherapeut in de zaal aanwezig. Zij helpt jou graag bij klachten en zoekt daar de juiste oefeningen bij. 

Testimonial Fitness Yannick Akkerman
Yannick Akkerman:
'Op het gebied van kracht en cardio is 
Flapper Fitness de ideale sportschool. Een goede mix tussen cardio apparatuur en een breed scala aan gewichten & apparaten op het gebied van kracht bieden je alle handvaten om je persoonlijke doelen te bereiken. Ook staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel.'


Waarom kiezen voor Flapper Fitness?

Je kiest voor onze fitness omdat je:

  • Wilt sporten in gezellige en uitdagende sportschool met sportieve sfeer.
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding belangrijk vindt, er is altijd een instructeur op de vloer om je te helpen.
  • Je abonnement is maandelijks opzegbaar, dus geen jaarabonnement waar je aan vast zit.
  • Groot aanbod aan verschillende apparatuur en diverse groepslessen; van Power tot Spinning tot TRX.

Door onze website te bezoeken heb je al de eerste stap gezet om je doelstellingen te bereiken. Geef je nu op voor de gratis proefweek!

Kom gratis een weekje proberen bij Flapper Fitness!