Power Yoga

Power Yoga is een groepsles waar je werkt aan lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Power Yoga prikkelt je lichaam & geest.

De oorsprong van Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip 'balans'. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Power Yoga biedt de oplossing.

Hoe ziet een Power Yoga les eruit?

De stem van de instructeur en de klanken van de muziek nemen je mee naar het 'nu', even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Is Power Yoga iets voor mij?

Power Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Power Yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt Power Yoga je daar zeker bij. Power Yoga is niet 'zweverig', maar meer voor de mensen die met beide benen op de grond willen staan.

Voordelen Power Yoga:

  • Oefeningen om je lichaam te ontspannen.
  • Meer balans in je leven en nieuwe energie.
  • Vermindering van rug- en gewrichtsklachten.
  • Verbetering van coördinatie, flexibiliteit en kracht.
  • Spierversterking van boven- en onderlichaam.>> NAAR DE LESTIJDEN

 

Zelf een keer een Power Yoga les uitproberen? Dat kan! 
Schrijf je nu in voor een gratis proefles!