KickFitt

KickFitt is een intensieve groepsles, waarin kracht, uithoudingsvermogen en boksen gecombineerd worden. Een uurtje rammen op die kickbag en jezelf uitdagen! 

Tijdens de les krijg je bokshandschoenen aan en leer je allerlei trap- en bokstechieken. Je kunt lekker losgaan op een kickbag. De opzwepende muziek helpt je hierbij. Je bouwt met KickFitt een goede conditie op en leert je lichaam gecontroleerd te gebruiken. Nog een voordeel van KickFitt; je verbrandt er aardig wat calorieën mee. Ook op mentaal vlak is KickFitt een prettige work-out. Het is stressverlichtend en door de zelfverdedigingstechnieken ontstaat meer zelfvertrouwen.

Is KickFitt iets voor mij?

KickFitt is voor iedereen die doelgericht wil werken om fysiek en mentaal sterker te worden. Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Testimonial KickFitt Hanneke Bruggink
Hanneke Bruggink: 'KickFitt is een actieve training waarbij je je energie goed kwijt kan. Een work-out voor het gehele lichaam. Gegeven door een enthousiaste instructrice. 


Hoe ziet een KickFitt les eruit?

Een KickFitt les is een dynamische training voor het hele lichaam, waarbij zowel aan de spieren als aan de conditie wordt gewerkt. Doordat je tijdens de les constant beweegt, balans houdt en op hoog tempo 'knokt', is KickFitt een complete work-out. Tussen de schop- en stootsessies door doe je bijvoorbeeld opdrukoefeningen, buikspieren, squat jumps of touwtjespringen. Afwisseling genoeg dus.

Voordelen KickFitt:

  • Verbetering van je conditie, vetverbranding en coördinatie.
  • Meer mentale rust en evenwicht,
  • Fysieke en mentale training in één.
  • Optimale ontspanning door inspanning. 
  • Eenvoudig en geschikt voor iedereen!


>> NAAR DE LESTIJDEN

 

Zelf een keer een KickFitt-les uitproberen? Dat kan! 
Schrijf je nu in voor een gratis proefles!