Dru Yoga

Dru Yoga is een Yin vorm van yoga, met zijn oorsprong in India. Dru Yoga gaat uit van zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling. Dru Yoga: de yoga van het hart.

Hierdoor is het niet alleen sierlijk, maar ook een krachtige manier om stress te verminderen. Het bevordert je innerlijke stabiliteit en rust, activeert de energiestroom in jezelf, ruimt innerlijke blokkades op, maakt je geest rustig en geeft meer levenslust. Tevens verhoogt het je weerstand en brengt het je lichaam en geest in balans.

Is Dru Yoga iets voor mij?

Dru Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd en ervaring. Het gaat bij Dru Yoga niet om presteren, maar om binnen je eigen mogelijkheden je lichaam te bewegen. Dru Yoga is de ideale les om je te (leren) ontspannen en de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Leer je lichaam kennen en word je bewust van je lichaam.

Testimonial Dru Yoga Marjorie Huijsmans
Marjorie Huijsmans:
 Dru Yoga bij Flapper Fitness van Shoba is iedere week een moment om weer even bewust te voelen hoe het is met mijn lijf. Na 2 dagen werken kom ik weer helemaal ontspannen terug bij mezelf. Bovendien houdt het me soepel, als ik een paar weken niet ben geweest merk ik duidelijk het verschil.’

Hoe ziet een Dru Yoga les eruit?

Dru Yoga heeft als basis vreugde en enthousiasme, dit zijn onmisbare elementen om veranderingen in jezelf te realiseren. Dru Yoga omvat klassieke yogahoudingen (asana’s), ademhalingstechnieken (prana), handgebaren (mudra’s), en krachtige reeksen van houdingen die vloeiend en dynamisch uitgevoerd worden (Energy Block Release). Zo kom je in een balans tussen inspanning en ontspanning. Elke Dru Yoga les wordt afgesloten met een diepe ontspanning (relaxatie).

Voordelen Dru Yoga:

  • Zorgt voor meer energie in het dagelijkse leven.
  • Zorgt voor een verbetering van het lichaamsbewustzijn.
  • Kan zorgen voor een positieve verandering bij rugklachten.
  • Verbetering van de flexibiliteit van de wervelkolom en gewrichten.
  • Meer zelfvertrouwen en een betere gemoedsstemming.


>> NAAR DE LESTIJDEN

 

Zelf een keer een Dru Yoga les uitproberen? Dat kan! 
Schrijf je nu in voor een gratis proefles!