Personal training

Wil jij werken aan een gezonde leefstijl die bij jou past? Met Personal Training bij Flapper Fitness draait alles om jou en het doel dat jij wilt behalen. Of je nu wilt afvallen, meer spiermassa wilt, fitter wilt worden of aan hersteltraining wilt doen, wat je doel ook is, wij helpen je graag!

Personal Training in Appelscha

Je krijgt een persoonlijk en doelgericht trainingsplan op maat met altijd nieuwe uitdagende schema’s waarmee we 1-op-1 met jou aan de slag gaan. De frequentie van de Personal Training bepaal je zelf en je kan de training combineren met andere lessen/trainingen die je bij ons volgt.
Met aanstekelijk enthousiasme helpt jouw persoonlijke trainer en coach je bij het behalen van verrassende resultaten, waardoor jij je fitter en energieker gaat voelen.

Nadat je jouw trainingsdoel hebt vastgesteld, worden er verschillende metingen gedaan. Vetpercentage, spiermassa, conditie en kracht worden gemeten en opgeslagen om straks jouw resultaten goed inzichtelijk te maken. Zo weet jij waarvoor je jezelf elke week in het zweet werkt!

Voordelen van Personal Training bij Flapper Fitness

  • Optimaal effect dankzij persoonlijke trainingsschema’s.
  • 1-op-1 begeleiding door een deskundige en professionele instructeur.
  • Je werkt gericht aan het behalen van jouw doelen.
  • Lage kans op blessures.
  • Enthousiaste en inspirerende Personal Trainer daagt je keer op keer uit.
  • Een gezonde leefstijl die bij jou past.

 

Testimonial PT Irma Kleine
Irma Kleine: 
'Eerlijk is eerlijk, voor iemand die het sporten nooit heeft omarmd stond ik niet te trappelen om intensief te gaan bewegen. Sport was geen onderdeel van mijn leefstijl, wat maar al te duidelijk werd toen ik bij De Bosbergtoren in Appelscha na een korte pauze eindelijk hijgend boven aan de trap stond, snakkend naar adem. Op die momenten waren picknickbankjes mijn beste vrienden. Doordat ik het afgelopen jaar door omstandigheden veel conditie was verloren, wilde ik hier toch graag verandering in brengen. Een Personal Trainer die mij de juiste motivatie en stimulans wist te geven, bleek de uitkomst. Met veel aandacht kijkt Gea keer op keer wat ik aan kan en hoe ik uitgedaagd kan worden tot meer. De sessies zijn heel afwisselend en altijd met erg veel plezier. Dit geldt ookvoor de TRX-trainingen en Buik-Billen-Benen (BBB) lessen van Marco en Ester. Niet alleen ging mijn conditie met sprongen vooruit, ook kreeg ik meer kracht in de spieren en heb ik geen rugklachten meer. En ook niet onbelangrijk: ik ben enthousiast geworden om te blijven bewegen omdat het een investering is die veel opbrengt: mijn gezondheid. Want als ik één ding van mijn Personal Trainer heb geleerd, is het wel dat je niet alleen op picknickbankjes kunt zitten; je kunt er talloze oefeningen mee doen!'

 

Benieuwd naar de mogelijkheid voor Personal Training bij Flapper Fitness? 
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!