|

Corona Toegangsbewijs

Wat eerst al overal te lezen was, werd bevestigd in de persconferentie. Vanaf 6 november is het verplicht om een Corona-toegangsbewijs te tonen in de fitness. 

Deze verplichting geldt voor alle leden vanaf 18 jaar, de jeugd onder de 18 jaar hoeft geen Coronatoegangsbewijs (CTB) te tonen bij binnenkomst. 

We begrijpen dat op dit moment een verscherping van maatregelen nodig is om het aantal besmettingen en ziekenhuis/IC opnames terug te dringen. Echter zijn wij erg teleurgesteld dat de fitnessbranche en sport in brede zin, die juist bijdragen aan de gezondheid van de maatschappij en dienen als preventiemiddel, worden geraakt met de genomen maatregelen.
Bij Flapper Fitness staat laagdrempelig sporten altijd bovenaan. Wij willen graag dat iedereen met een prettig gevoel gezellig bij ons kan komen sporten, met respect voor ieders achtergrond en overtuiging. De verplichte invoering van het CTB voelt dan voor ons ook erg dubbel.

Tegelijkertijd hebben wij geen andere keus dan meewerken aan deze maatregel om sluiting van onze sportschool en hoge dwangsommen te voorkomen. Wil je reageren of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar