Bootcamp is dé ideale work-out om je sterk en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving van het bos van Appelscha! Een uitdaging voor iedereen, ongeacht je niveau! 

Deze uitdagende sportomgeving is wel heel dichtbij; de Van Emstweg uitlopen en je bent in het bos of op de zandvlakte waar je aan de slag kunt met autobanden, TRX, trekkerbanden, fietsbanden, touwen en nog veel meer!

Hoe ziet een Bootcamp les eruit?

Een Bootcamp training is buiten in de openlucht, in groepsverband en onder leiding van een professionele instructeur. Met als doel het verbeteren van je conditie, spierkracht en lichamelijke vorm. Onder begeleiding van een enthousiaste instructeur wordt een basistraining aangeboden, waarbij tijdens de training onderscheid gemaakt wordt tussen startende en meer gevorderde sporters.
Hierbij komt het kenmerk van Flapper Fitness naar boven: Dichtbij en iedereen op eigen niveau uitdagen!

Testimonial Bootcamp Alice Verdonk

Alice Verdonk: 'Bootcamp bij Flapper Fitness is voor mij heerlijk buiten sporten met Marco als gezellige maar fanatieke instructeur die het beste in je naar boven haalt. Elke week weer zin om te gaan, weer of geen weer en ook altijd moe maar voldaan!'

Is Bootcamp iets voor mij?

Wil je fysieke uitdaging en met je conditie & kracht aan de slag, maar je wilt dit wel graag buiten doen? Dan is Bootcamp dé uitdaging voor jou!
Bootcamp is een gevarieerde training waar je persoonlijk en als groep uitgedaagd wordt. Je gaat op zoek naar je grenzen en durft je longen vol te zuigen met frisse lucht. Elke training is anders en elke training is een uitdaging. Iedereen kan op zijn of haar niveau meedoen. Bootcamp is ideaal om af te vallen of gewoon lekker te bewegen. Als je niet bang bent voor zand in je schoenen…

Voordelen Bootcamp:

  • Full body work-out in slechts één uur.
  • Fysieke- en mentale training.
  • Sporten in de buitenlucht van het mooie Appelscha.
  • Trainen in groepsverband.
  • Wisselende trainingen en trainingslocaties.
  • Je wordt op een positieve manier gemotiveerd en gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.
  • Snel fit worden en afvallen.


>> NAAR DE LESTIJDEN

 

Zelf een keer een Bootcamp-les uitproberen? Dat kan! 
Schrijf je nu in voor een gratis proefles!