Club Power is een groepstraining waarbij gebruik wordt gemaakt van een halter met gewichten. Tijdens deze work-out train je alle belangrijke spiergroepen door middel van verschillende krachtoefeningen.

Door hedendaagse muziek, professionele instructeurs en veel enthousiaste deelnemers is Club Power een leuke les voor iedereen. Club Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer kracht & energie.

Is Club Power iets voor mij?

Club Power is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Club Power zal je blijven motiveren om iedere week ertegenaan te gaan. Effectief werken aan je conditie, spierkracht, gezondheid en een goed gevoel is met Club Power binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Testimonial Power Johan Hoeksma
Johan Hoeksma:
 'Al meer dan 5 jaar ben ik van de partij bij de Power groepslessen. Oefeningen met spiergroepen die in het dagelijkse of met mijn andere sporten niet of minder worden getraind, komen bij de Power lessen aan bod. Het liggen op een fitness toestel motiveerd me niet zo, maar het trainen in de groep daaren tegen juist wel. Voor mijn is het antwoord op de vraag of ik aan Fitness doe dan ook steevast: 'I’ve got The Power.’'

Hoe ziet een Club Power les eruit?

De instructeur, muziek en afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale inspanning. Je kunt de zwaarte van de les zelf bepalen aan de hand van gewichten die je op je halter doet.
Voor iedere spiergroep is een apart muzieknummer en doe je verschillende oefeningen. Zo ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen, schouders en buik.
Simpel, effectief, veilig en fun!

Voordelen Club Power:

  • Veilig en effectief trainen onder begeleiding.
  • Muziek zorgt voor motivatie en fun.
  • Een enthousiaste instructeur.
  • Je bepaalt zelf de intensiteit van de training.
  • Eenvoudig zonder ingewikkelde choreografieën en voor iedereen geschikt.

>> NAAR DE LESTIJDEN

 

Zelf een keer een Power-les uitproberen? Dat kan! 
Schrijf je nu in voor een gratis proefles!