Bij Flapper Fitness sport u veilig! 

Wij zijn heel blij met de beslissing van de overheid om de sportscholen weer te openen en tellen enthousiast af naar 1 juli. Voor de (her)opening hebben we de sportschool aangepast, zodat iedereen veilig en verantwoord kan sporten.
Voor ieders veiligheid en gezondheid houden wij ons aan de richtlijnen van onze branchevereninging NL-Actief en het RIVM. 

 

 

1,5 meter afstand houden
In de afgelopen periode hebben wij niet stil gezeten. De sportschool is opgeknapt en ziet er weer schoon en fris uit. Daarnaast hebben we de sportschool 1,5 meter proof gemaakt, een aantal apparaten hebben een ander plekje gekregen en alles is ruimer opgezet. Hierdoor kan iedereen zowel voor, tijdens als na het sporten 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Luchtbehandeling
Bij Flapper Fitness hebben wij een uitgebreid luchtbeheersingssysteem. Deze is onlangs door onze monteur nog helemaal gecheckt. Met dit systeem kunnen wij 100% verse lucht van buiten inblazen, deze lucht wordt gekoeld zodat er geen airconditioning nodig is. Deze lucht wordt vervolgens ook weer naar buiten geblazen zodat er geen re-circulering van lucht is. 

Maximum aantal sporters
We hebben een maximum aantal sporters gesteld in de sportschool op basis van de richtlijnen. Voor het aantal sporters in de fitnesszaal geldt 's ochtends een maximum van 15 sporters en 's avonds een maximum van 20 sporters. De groepslessen zullen vanaf september weer binnen in de groepleszaal worden gegeven. Voor de meeste groeplessen geldt een maximum van 8 sporters.

Reserveren fitness en groepslessen
Zowel voor het binnensporten als voor de groepslessen moet gereserveerd worden. Zonder reservering kan je niet sporten. Het reserveren kan via ons reserveringssysteem SuperSaas, deze staat op onze website (https://flapperfitness.nl/index.php/reserveren). Iedere week komt op vrijdagmorgen het rooster voor de nieuwe week in het reserveringssysteem te staan. Reserveren is eenvoudig, via deze link (https://flapperfitness.nl/index.php/14-pagina/93-uitleg-supersaas) kun je een stappenplan volgen om je plek te reserveren. Lukt het niet? Eén van onze instructeurs helpt je graag om uit te leggen hoe het systeem werkt.

Heb je een reservering geplaatst maar kom je toch niet? Annuleer dan je reservering! Dit kun je zelf doen. Hoe doe je dit? Dit staat beschreven in de link van het stappenplan.

Als je komt sporten

  • Kom maximaal 5 minuten voor de door jouw gereserveerde tijd naar de sportschool. Buiten en/of in de hal is de wachtruimte.
  • Bij binnenkomst reinig je je handen. Er staat een tafel met desinfectiemiddel.
  • Daarna doorloop je de gezondheidscheck. Als je alle vragen met ‘Nee’ hebt kunnen beantwoorden mag je sporten.
  • Binnen krijg je van ons een mandje met daarin een desinfectiepomp, een schoonmaakdoek en een spray gevuld met desinfecterend schoonmaakmiddel. Het is de bedoeling dat je jouw gebruikte apparatuur direct na gebruik desinfecteert.
  • Na de training lever je het mandje weer in bij de bar en verlaat je de sportschool via de voordeur.

Belangrijk
Kom in sportkleding naar Flapper Fitness. De kleedkamers zijn alleen bedoeld om je jas/tas op te hangen. Douchen is niet toegestaan. De toiletten zijn alleen beschikbaar in uiterste nood. De bar is gesloten, deze hopen wij snel weer te kunnen openen voor een kopje koffie/thee/shake.

 

Door deze maatregelen kan iedereen veilig bij ons komen sporten! 
Je bent van harte welkom om langs te komen om even rond te kijken. 

We zien je graag in de sportschool!