FF Indoor Outdoor

1 Juli gaan we los! 

 

Wij zijn heel blij met de beslissing van de overheid om de sportscholen weer te openen en tellen enthousiast af naar 1 juli. Voor de (her)opening hebben we de sportschool aangepast, zodat iedereen veilig en verantwoord kan sporten. Dit is even zoeken naar de juiste weg. Voor ieders veiligheid en gezondheid houden wij ons aan de richtlijnen van onze branchevereninging NL-Actief. De belangrijkste punten hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

1,5 meter afstand houden
In de afgelopen periode hebben wij niet stil gezeten. De sportschool is opgeknapt en ziet er weer schoon en fris uit. Daarnaast hebben we de sportschool 1,5 meter proof gemaakt, een aantal apparaten hebben een ander plekje gekregen en alles is ruimer opgezet. Hierdoor kan iedereen zowel voor, tijdens als na het sporten 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Maximum aantal sporters
De coronamaatregelen hebben invloed op het maximum aantal sporters in de sportschool. Op basis van de richtlijnen mogen wij een maximum aantal leden tegelijkertijd toelaten in de sportschool, dit is exclusief de buitenlessen. De lessen buiten blijven doorgaan! Er kunnen maximaal 10 sporters tegelijk binnen sporten en ook buiten is er plek voor maximaal 10 sporters.

Reserveren binnen en buitenlessen
Zowel voor het binnensporten als voor de buitenlessen moet gereserveerd worden. Dit kan maximaal 1 uur per dag en 4 uur per week. Zonder reservering kan je niet sporten. Het reserveren kan via ons reserveringssysteem SuperSaas, deze staat op onze website (https://flapperfitness.nl/index.php/reserveren). Iedere week komt op vrijdagmorgen het rooster voor de nieuwe week in het reserveringssysteem te staan. Aanstaande vrijdag (26-6) staat het rooster voor maandag 29 juni t/m zondag 5 juli online. Reserveren is eenvoudig, via deze link (https://flapperfitness.nl/index.php/14-pagina/93-uitleg-supersaas) kun je een stappenplan volgen om je plek te reserveren. Lukt het niet? Eén van onze instructeurs helpt je graag om uit te leggen hoe het systeem werkt.

Heb je een reservering geplaatst maar kom je toch niet? Annuleer dan je reservering! Dit kun je zelf doen. Hoe doe je dit? Dit staat beschreven in de link van het stappenplan.

Als je komt sporten

  • Kom maximaal 5 minuten voor de door jouw gereserveerde tijd naar de sportschool. Buiten en/of in de hal is de wachtruimte.
  • Bij binnenkomst reinig je je handen. Er staat een tafel met desinfectiemiddel.
  • Daarna doorloop je de gezondheidscheck. Als je alle vragen met ‘Nee’ hebt kunnen beantwoorden mag je sporten.
  • Binnen krijg je van ons een mandje met daarin een desinfectiepomp, een schoonmaakdoek en een spray gevuld met desinfecterend schoonmaakmiddel. Het is de bedoeling dat je jouw gebruikte apparatuur direct na gebruik desinfecteert.
  • Na de training lever je het mandje weer in bij de bar en verlaat je de sportschool via de voordeur.

Belangrijk
Kom in sportkleding naar Flapper Fitness. De kleedkamers zijn alleen bedoeld om je jas/tas op te hangen. Douchen is niet toegestaan. De toiletten zijn alleen beschikbaar in uiterste nood. De bar is gesloten, deze hopen wij snel weer te kunnen openen voor een kopje koffie/thee/shake.

Tot slot
Het is op dit moment nog lastig om voor een langere periode vooruit te plannen. We moeten elke keer kijken naar mogelijkheden en oplossingen binnen de ruimte die we krijgen van de overheid, RIVM en de gemeente. We doen ons uiterste best om jullie weer veilig te kunnen laten sporten en een zo'n compleet mogelijk programma aan te bieden. Houd voor veranderingen de website www.flapperfitness.nl of Facebook goed in de gaten. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, we zijn ‘s morgens telefonisch bereikbaar 0516-430305 tussen 8.30 uur en 11.30 uur of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen jou snel weer te zien in de sportschool of bij de buitenlessen.

 

Sportieve groet, Team Flapper Fitness

 

P.s Geef het door aan elkaar. We proberen via verschillende kanalen iedereen te bereiken, maar met jullie hulp hopen wij dat iedereen dit mooie bericht kan ontvangen! Alvast bedankt.